Blygedacht Ajolie

10-07-201414-10-2014

Vader: Middelpos Zoro 86,5% (Welbekend Kojack x Nostras Oxo)
Moeder: Stones & Bones Fem of Blygedacht 88,5% (Cabaret Eppo x Bavarian Cleo)

Ons mini meisje, Ajolie was de helft kleiner toen ze geboren werd.  We hadden weinig hoop voor haar.
Maar ze bleek een vechtertje en met onze hulp heeft ze het gehaald!  Ze bleef altijd wat achter in de ontwikkeling en verschillende artsen dachten net als wij dat ze blind was.  Volgens de oogspecialist had moeder natuur vergeten om de connectie aan te maken van haar oogjes naar haar hersentjes.
Euthanasie was volgens velen de beste optie maar dat konden we niet over ons hart verkrijgen, al heel snel besloten we dat ze bij ons zou blijven, ons speciaal meisje!
JP had al snel een koosnaampje voor haar, Giacomela …
We zullen zien hoe ze zich ontwikkelt en na een dikke 9 weken begon ze wel degelijk dingen te zien!
Giacomela is een mooie aanvulling voor onze Blygedacht familie.

Na vele dierenartsen bezoeken heeft Giacomela besloten ons te verlaten… We hadden altijd een gevoel dat ze niet helemaal gezond was maar er werd nooit een concrete diagnose gesteld.

Op 14 oktober 2014 werd er in de dierenkliniek in Eersel eindelijk iets gevonden, iets wat haar ook meteen fataal werd :-(

Op de echo was te zien dat ze een misvormde nier had, een simpele punctie werd haar fataal. Ze kreeg een ernstige inwendige bloeding en toen hebben we haar laten gaan. Het was goed zo lief kleine popke.

Giacomela werd geboren met een nierafwijking waardoor haar ene nier nog maar voor 33% functioneerde, daardoor had haar bloed stollingsproblemen. Onze prinses had nooit oud kunnen worden, de tijd die wij samen hebben gehad met haar koesteren we en wanneer ik naar haar urn kijk dan vertel ik haar hoeveel ik van haar gehouden heb. Slaap zacht lieve appel prinses.…

Ajoli - coverfoto

   

Ajoli - EP - 3 weken - 19 dagen
3 weken

Ajoli - EP - 5 weken - 34 dagen

5 weken

 Ajoli - EP - 6 weken

6 weken

Ajoli - EP - 7 weken
7 weken

 Ajoli - EP - 10 en een half weken - 2
10,5 weken

 Ajoli - EP - 10 en een half weken

10,5 weken

Giacomela - 2014